O NAMA

Nakon višegodišnjeg iskustva u ugostiteljstvu, kompanija KALAMPER je na radost svih svojih posjetilaca, 2008. godine otvorila vrata Apart Hotela KALAMPER, smještenog na samoj obali mora, ukrašenoj predivnom pješčanom plažom Veliki Pijesak. Uz morsko plavetnilo, šum talasa i lagani maestral, hotel pruža bajkoviti prizor i omogućava Vam da sa predivnih terasa hotela uživate u istom.

Apart Hotel Kalamper nalazi se na samom početku plaže, te predstavlja savršen izbor za Vaš odmor i uživanje u svim čarima mora i prirode. Činjenica da je hotel lociran svega 10 kilometara od centra grada Bara i neposredno uz magistralni put Bar-Ulcinj, čini ga lako dostupnim iz svih pravaca i svim prevoznim sredstvima.

U cilju što kvalitetnijeg odmora svojih gostiju, kompletnog užitka i nezaboravnih trenutaka, Apart Hotel Kalamper nastoji učiniti svoju ponudu što raznovrsnijom. Stoga se, na svega par metara od hotela, nalazi i kupalište Kalamper Beach , koje Vam nudi nezaboravan odmor i pravo osvježenje u vrelim ljetnjim danima.

Uz samo šetalište, sa fascinantnim pogledom na morsku pučinu , nalazi se i terasa hotelskog restorana Kalamper koji Vam pruža priliku da uživate u nacionalnoj kuhinji , vrhunskim ribljim specijalitetima i bogatoj ponudi vina . Restoran Kalamper, praćen besprijekornom uslugom i ljubaznošću svih zaposlenih, učiniće da se osjećate opušteno i komforno kao kod kuće.


Svim svojim gostima, hotel nudi mogućnost transfera od aerodroma do Apart Hotela Kalamper, luksuznim kombi vozilom, i time gostima odmor čini komfornim i jednostavnim od samog početka boravka u Apart Hotelu Kalamper. Za one goste koji svoj odmor žele obogatiti posjetama brojnim atrakcijama i kulturološkim znamenitostima Crne Gore, hotel organizuje jednodnevne izlete u skladu sa željama svojih gostiju.


Naša misija je, da uz predivan ambijent, bogatu gastronomsku ponudu i kvalitetno obučeno osoblje, ispunimo sva Vaša očekivanja i pružimo visokokvalitetnu uslugu koja će Vaš boravak u Apart Hotelu Kalamper učiniti nezaboravnim.

Od samog osnivanja, cilj nam je da na pravi način iskusite crnogorsko gostoprimstvo, kao dio njene tradicije, i jedinstveni mediteranski način života koji goste ne ostavlja ravnodušnim.